Oriënteren in techniek

De eerstkomende Doe de Techniek dag in Heerhugowaard was gepland op december 2022 aan de W.M. Dudokweg 66 (Techniekcampus Heerhugowaard) en aan het Stationsplein 129 (Infra Opleidingsbedrijf SPG) in Heerhugowaard. Tijdens deze open dag lieten alle opleidingsbedrijven op de Techniekcampus (Espeq, IW, SPG en Tetrix) in samenwerking met het Horizon College zien hoe mooi werken in de techniek kan zijn! 

KIES VOOR DE TOEKOMST! KIES TECHNIEK!

de opleidingsbedrijven

Bouw

Wil jij aan de slag als timmerman, metselaar, tegelzetter, houtbewerker of schilder? Ga dan voor een BBL opleiding bij Espeq Bouwopleidingen!

 

 

Metaaltechniek en mechatronica

Wil jij aan de slag als mechatronica monteur, machine bouwer, lasser, constructie werker, engineer, servicemonteur, metaalbewerker of verspaner? Ga dan voor een BBL opleiding bij Tetrix techniekopleidingen!

Elektro-
en installatie
techniek

Wil jij aan de slag met duurzaamheid, nul op de meter, verlichting, meterkasten, verwarming, warmtepompen, cv-ketels en zonnepanelen? Ga dan voor een BBL opleiding bij IWNH als installatie- of elektromonteur!

Infra 

Wil jij aan de slag als stratenmaker, machinist, asfaltspecialist, waterbouwer, machinemonteur of uitvoerder/vakman grond, weg- en waterbouw? Ga dan voor BBL Opleiding bij SPG-NH Infra opleidingen!