Per 1 september geef ik mijn carrière een nieuwe wending. Ik sluit mijn werkzaamheden bij het project Dudoc XP en Horizon College af. In april ben ik 65 geworden. Ik ga met pensioen.

De partners kunnen trots zijn op de eindresultaten van Dudoc XP. Er is hard gewerkt aan de vormgeving van een fysieke “bouwplaats die nooit af is” op de Bouw en Techniekcampus. Daarnaast is flink geïnvesteerd in de modernisering van de werkplaatsen van de opleidingsbedrijven, de promotie van techniek in het vmbo, de werving van leerlingen en de modernisering van het onderwijs. Maar bovenal is geïnvesteerd in de samenwerking op de campus in Heerhugowaard en in de regio Noord-Holland Noord. De conferenties Techtalk (2020) en Techniek Doet Het (2022) zijn mooie resultaten van de samenwerking in de regio. Het geeft vertrouwen voor de toekomst. De afgelopen jaren heb ik gewerkt met mensen die hart hebben voor techniek en leerlingen. Mijn wens is dat toekomstige leerlingen en ouders de mooie kanten van werken in techniek en technologie blijven zien en waarderen. De sector Techniek verdient het!

Het project Dudoc XP gaat door tot 1 maart 2023 en collega Nancy Boterblom rondt de laatste projecten van Dudoc XP af. Ik ben blij en trots dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan de ontwikkelingen binnen het project.

En wie weet komen we elkaar nog tegen.